Hos MDRengøring tilbyder vi erhvervsrengøring til både små og store virksomheder, foreninger og institutioner. Lige gyldigt hvad, er vi yderst grundig og effektiv og vi arbejder i Københavns omegn og Nordsjælland. God rengøring i virksomheder er altafgørende, da et godt og sundt indeklima har stor betydning for vigtige aspekter, da det blandt andet kan forhindre sygdom blandt medarbejdere. En ren virksomhed er til gavn for både medarbejdere og kunder og god hygiejne er også vigtigt for at forhindre hovedpine, eller lignende gener man kan få.

​Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder eksempelvis rengøring for institutioner, virksomheder, butikker og hospitaler, og vi udarbejder hellere end gerne en aftale, der er lavet efter jeres virksomheds specifikke behov. Vores arbejdsområder indebærer rengøring af alle tænkelige områder og uanset hvad, lægger vi altid vægt på at udføre arbejdet effektivt og grundigt samtidig med, at det er i højeste kvalitet og med miljøvenlige produkter.

Kontakt os

Mangler I fleksibel erhvervsrengøring af høj kvalitet, er I mere end velkommen til at kontakte os for at få et tilbud, eller hvis I har yderligere spørgsmål til vores ydelser. Hvis det ønskes, kommer vi gerne forbi, så vi derudfra kan udarbejde et specifikt tilbud.
 

Hos MD Rengøring ser vi frem til at hjælpe jeres virksomhed med rengøringen.​